Accreditatie voor aanbieders

Via het GAIA systeem kunt u accreditatie aanvragen bij de NVT voor medisch-inhoudelijke congressen. Niet medisch-inhoudelijke congressen kunt u ook aanvragen via GAIA, maar dient u te sturen aan het ABAN (Accreditatie Bureau Algemene Nascholing).

Aanvragen dienen minimaal 6 weken voor de aanvang van de nascholing te worden ingediend. De kosten bedragen 225,- ex. Btw. voor alle aanbieders van binnenlandse scholing en nascholing.

De factuur wordt u niet toegezonden, maar wordt alleen digitaal in pdf-formaat toegevoegd aan uw accreditatieaanvraag. Deze dient u dus zelf te downloaden. Bij de betaling is het cruciaal dat u het pid-nummer vermeldt. Zonder deze vermelding wordt de betaling niet herkend in het systeem en ontvangt de NVT geen bevestiging van de betaling (dus wordt de afhandeling van uw aanvraag niet gestart!).

Bij sommige bedrijven is het van belang dat het inkoopnummer vermeld wordt op de factuur. Wanneer u het betreffende veld in GAIA invult bij uw aanvraag, dan wordt dit automatisch geregeld.

Via de website van de KNMG kunt u meer informatie verkrijgen. Hier vindt u ook een link naar het inlogscherm voor aanbieders.