Wetenschappelijke Voorjaarsvergadering NVT mei 2019

17-5-2019

Programma

Het programma zal bestaan uit voordrachten van abstracts en een themasessie. Tevens zal tijdens deze voorjaarsvergadering de Algemene Ledenvergadering worden gehouden.
 

Abstracts

De deadline voor het insturen van (video)abstracts is: zondag 24 maart 2019. Insturen kan alleen digitaal per mail naar secretariaat@nvtnet.nl. Zie de instructies voor de voorwaarden.

Na anonimisatie zal de abstract commissie de ingestuurde abstracts beoordelen en hoort u of uw abstract voor presentatie in aanmerking komt. Bij voldoende inzendingen zal gekeken worden of er mogelijk een rappid fire sessie gehouden kan worden. Ook dit keer wordt er weer een prijs uitgereikt voor de beste voordracht gehouden door een assistent. In verband met deze prijs verzoeken wij u bij het insturen van de (video)abstract aan te geven of de voordracht gehouden wordt door een assistent. 
 

Sponsoring

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring. Mocht u belangstelling hebben om dit congres te sponsoren dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de NVT voor de mogelijkheden.